VARFÖR VÄLJA VÅRDBEMANNING SVERIGE?

DET SJÄLVKLARA VALET

Vårdbemanning Sverige erbjuder en smidig bemanningsprocess till Sveriges alla regioner, kommuner och privata vårdgivare. Vi är specialister inom läkar- och sjuksköterskebemanning med mångårig kunskap om branschen. Med stor tillgång på vårdpersonal kan vi erbjuda er konsulter med de kunskaper och erfarenheter som ni efterfrågar. Vi strävar alltid efter att vara det självklara valet inom svensk vårdbemanning. Vårt mål är att du som kund alltid ska känna dig nöjd och väl bemött.

ENKELHET

Smidig bemanningsprocess och rätt matchning.

KVALITET

Kunskap om branschen och långsiktiga relationer.

TILLGÄNGLIGHET

Snabb och personlig återkoppling.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

Snabb och personlig återkoppling

Vårdbemanning Sverige har engagerade, kompetenta och tillgängliga medarbetare. Fokus är att lösa bemanningsprocessen på ett kvalitetssäkrat och tryggt sätt för våra kunder. Vi arbetar alltid utifrån våra värdeord; enkelhet, kvalitet och tillgänglighet. Du ska alltid kunna nå oss för snabb återkoppling och kontakten ska alltid präglas av enkelhet och kvalitet. Alla människor har rätt till en professionell, jämlik och värdig vård oavsett var i landet man bor. Med hjälp av oss så hittar vi kompetent personal till vårdcentraler och sjukhus i hela Sverige.

"Jag har anlitat Vårdbemanning Sverige under många år och är mycket nöjd med såväl konsulter som kontaktpersoner. Noggrann referenstagning och mycket god förståelse för behovet av olika typer av behov på olika vårdcentraler/områden”.

- Lena, verksamhetschef Aleris Vårdcentral Stockholm

VI BEMANNAR MED KVALITET

Oavsett om ni behöver personal imorgon för att lösa en akut vakans eller om ni söker en mer långsiktig lösning på ert vårduppdrag, finns vi där för att hjälpa er. Vi har många duktiga konsulter inom olika yrkeskategorier. För att säkerställa att ni får rätt kompetens utifrån ert behov gör vi grundliga kvalitetssäkringar. Ni ska alltid känna er trygga med oss och våra konsulter. En utförlig presentation med all nödvändig information om konsulten skickas alltid till dig som vårdgivare. Konsulterna är de absolut viktigaste resurserna i verksamheten och de informeras alltid vad som förväntas av dem inför ett uppdrag.

SAMARBETA MED OSS

Vi sätter den personliga relationen i fokus och värnar om långsiktiga relationer till våra kunder och konsulter. Att vara lösningsfokuserad och visa att vi bryr oss är något vi brinner för. Du ska som kund alltid känna dig nöjd efter att du varit i kontakt med Vårdbemanning Sverige. För oss är det viktigt med ett gott samarbete och tillsammans bidrar vi med att förbättra och bevara bästa möjliga vård i Sverige.

VILL DU HA HJÄLP MED BEMANNING?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG